Regler for medlemmer

Kunden skal være fyldt 18 år for at oprette et medlemskab.

Al materiale på siden er beskyttet af ophavsretsloven og må under ingen omstændigheder distribueres videre til andre. Misbrug vil blive retsforfulgt.

Kunden forpligter sig til ikke at videregive kodeord og brugernavn til tredjemand. Registrerer vi, at dette er sket, vil kunden øjeblikkeligt blive suspenderet som medlem. I grove tilfælde vil vi yderligere søge erstatning hos kunden ved civilt søgsmål.

Vi godkender ikke mere end 3 forskellige ip-adresser per kunde per dag. Observerer vi flere ip -adresser, må vi gå udefra, at pkt. 2 ikke er overholdt.

 

Betaling, sikkerhed og anonymitet

Håndtering af betalingen sker i henhold til dansk lovgivning.

Der godtages Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa og Visa Electron.

Betalingen opkræves i dansk valuta igennem et dansk betalings gateway uden skjulte gebyrer.

Af sikkerhedsmæssige årsager er alle transaktioner SSL krypteret efter godkendte standarder.

På din kontoudskrift kommer der til at stå den anonyme tekst, Netsurfers.dk

Domænet er vores diskrete kundesupport side, som ikke umiddelbart peger på medlemskabets erotiske karakter, altså helt anonymt i forhold til kone/mand og bankrådgiver.

 

Tilmelding, rabat og abonnement

Ved tilmelding og afmelding af medlemskabet tilsendes en bekræftelse over e-mail.

Rabatter som rabatkoder og medlemsrabatter gælder kun på selve tilmeldingsperioden og ikke på senere abonnementsperioder.

Abonnementet er gældende, så længe kunden ikke har afmeldt sig.

Alle forlængelser sker automatisk, med en mdr. af gangen.

Abonnenten har selv ansvaret for, at udmeldingen finder rettidigt sted.

Afmelding af abonnementet skal ske minimum en dag før næste betalingsperiode. Afmeldingen skal foretages under administration i medlemsmenuen i toppen af siden (efter der er logget på). Der kan ikke afmeldes via post, telefon, e-mails el.lign.

Såfremt der ønskes et nyt betalingskort tilknyttet abonnementet, skal der afmeldes og tilmeldes igen med det nye kortnummer. Dette kan gøres med samme medlemskab, så adgangskoder, personlige favoritter og andet gemt data ikke går tabt.

Kvitteringer for alle foretagende transaktioner kan findes i under administration i medlemsmenuen i toppen af siden (efter der er logget på).

Der er fortrydelsesret på medlemskabet frem til 14 dage efter tilmeldingen. Indenfor denne periode skal der tages kontakt til webmaster, såfremt fortrydelsesretten ønskes taget i brug. Så snart medlemskabet tages i brug bortfalder fortrydelsesretten jf. Forbrugeraftaleloven. Første login på medlemsområdet bliver anset som ibrugtagelse af medlemskabet, hvorefter fortrydelsesretten ophører.

Deaktiveres abonnementet som følge af brud på reglerne, vil sidste betaling ikke blive returneret.

 

Persondatapolitik

E-mail adressen brugt ved tilmelding skal være gyldig.

E-mail adressen anses som strengt fortrolig og videregives ikke til tredjemand.

Vi har en streng anti-spam politik, og der vil derfor kun blive tilsendt mails ifm. tilmeldingen, ved vigtige systembeskeder eller opdateringer. Vi forbeholder os dog ret til at sende et nyhedsbrev i forbindelse med gode tilbud indenfor vores netværk. Nyhedsbrevet kan afmeldes via et link i bunden af hver mail.

Der gemmes ikke personfølsomme oplysninger på medlemmerne.

Som medlem har du ret til at få oplyst præcist hvilken data, der er registreret på dig.

 

Teknik og installation

Systemet virker umiddelbart til både Windows, Mac og Linux styresystemer.

Siden er optimeret til følgende mobile enheder: iPhone, Ipad og tabletter med Andriod.

Siden understøtter nyere browserversioner indenfor Google Chrome, Internet Explorer, Firefox Mozilla, Opera, Safari m.fl. Senere version en Internet Explorer 8 understøttes dog ikke.

I forbindelse med afspilning af videoerne skal browseren enten understøtte HTML5 (standard i alle nyere browsere) eller have en nyere version af Flash installet.

Cron Job Starts